Isı Kayıplarına Son


 25 yıldır bulundukları izolasyon sektörünün en üst sıralarını bırakmayan İzonova, uzman kadrosu ve % 100 müşteri memnuniyeti ile çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Müşteri ihtiyaçlarını bilen, geniş ürün yelpazesine sahip ve izolasyon konusunda tecrübeli olan firma birçok kurumsal şirketin iç ve dış izolasyon ile teras ve çatı yalıtımı işini yapıyor.
 Teknolojik Isı Yalıtımı Yöntemleri
 Teras ve çatı kaplama işlerinde kullanılan yüksek basınçlı makinelerde üretilen, ayrıca kimyasal maddelere karşı etkileşime girmeyen poliüretan sprey uygulandıktan sonra yüksek mukavemet alır ve basınçlara karşı daha da dayanıklı hale gelir. Sprey uygulandıktan bir saniye gibi kısa bir süre içerisinde kuruyor. Böylece hem işçilikten hem de zamandan tasarruf ediyorlar. İşlem yapıldıktan sonra koku olmuyor.
 Isı yalıtımı ve yüzey kaplama işinde kullanılan polyurea, elastiki bir yapıya sahip olduğundan dışarıdan gelecek darbelere karşı dayanıklıdır. Polyurea kaplama yapılan alanlarda su sızdırması işi olmuyor. Su yalıtım işleminde kullanılabilecek olan kesin çözüm veren bir işlemdir. Hızlı kuruma özelliğine sahiptir.

Yorumlar