Alarm sistemleri


İşletmelerin can ve mal güvenliğini sağlamak taktırdıkları elektronik sistemlerdir. İşyeri alarm sistemleri kablosuz yada kablolu özelliklerine sahiptir. İş yerlerinde gizli bölmelere yada kapı üstlerine takılmaktadır. Firma alarm sistemleri ürünlerinde son teknoloji sisteme sahip ürünlerdir. Sitenin sayfasında ürünlerin özelliklerini detaylı olarak inceleyebilirsiniz.
Takılan alarm sistemleri herhangi bir olumsuzluklara karşı hassas sensörler sayesinde siren çalmaktadır. Yada sistemin içerisinde ki elektronik panele acil durumda aranması gereken numaralar aranır. Böylelikle yaşanması muhtemel kayıpların önüne geçilmiş olunur. Firma alarm sistemlerinde 2 yıl garanti vermektedir. Kurulumunu kendisi yapıp teknik destek sağlamaktadır.
Alarm Sistemlerinin Fiyatları
Alarm sistemleri elektronik ürünler olduğu fiyatlandırmalar da ona göre yapılır. Hassas iç düzeneklere sahiptir. Birkaç çeşidi bulunan alarm sistemlerinin özelliklerine göre değişik fiyatlara sahiptir.
Firma ürünlerinin garantisi varken bozulma evresinde yenisi ile değiştirme imkanı sunar. Ürünler elektronik oldukları için daha hassastır. Kamara sistemleri ile işletmelerin daha güvenli alanda olması sağlanır. Ayrıca kameranın görüş açısının iyi olması gerekir. Böylelikle kamera ve alarm sistemlerinin çalışması için görüntü kalitesi iyi olacaktır.

Yorumlar