Bilgisayar Dünyası


Günümüzde bilgisayar kullanımı her geçen gün artıyor. Bilgisayarla ilgili bir merkez olarak çalışmalar yapan Umutcan ıslak, cisco nedir sorusunun cevabını kişisel olarak tasarladığı web sitesi üzerinden paylaşıyor. Bilgisayar konusunda merak edilen tüm detay bilgilere umutcanislak.com.tr sitesinden ulaşmak mümkün oluyor.
Bilgisayar Canavarı
Küçük, büyük, genç, yaşlı herkesin dikkatini çeken bilgisayar düzenli olarak kullanıldığında işlemleri kolaylaştırıyor. Site sahibi olan bilgisayar canavarı umutcan bilgisayara dair her konuyu araştırmalar yaparak kişilerle paylaşıyor. ıs-ıs yönlendirme protokolü düzenleyerek dikkat çekiyor.
Merak Edilenler
Genç bir girişimci olarak hizmet veren kişisel sitede ethernet nedir, ethernet ne işe yarar gibi merak edilen tüm sorular yanıtlanıyor. Linux hız testi yapım aşamaları ile ilgili bilgilere online sistem üzerinden erişim sağlanıyor. Sunucu işletim sistemleri, bilgisayar ve teknoloji arasındaki bağlantı ve daha bir çok konuya site linki üzerinden bir tıkla ulaşılıyor. Bilgisayar kategorisinde farklı hizmetler sunan siteden gerekli olan tüm ayrıntılar öğreniliyor. Genç bir kişinin tasarlamış olduğu siteyi bilgisayar meraklıları severek ve beğenerek ziyaret ediyor.

Yorumlar