Kombi Bakımında Bir İlk


Kombiler hem ev ısıtmada hem de suyun ısıtılmasında yardımımıza koşan en gerekli cihazların başında geliyor. Diğer eşyalarda olduğu gibi kombilerde de bir süre sonra arızalar oluşabiliyor.
Kombi cihazlarının fiyatının yüksek olması da bu arızaları profesyonel bir ekiple çözmeyi gerektiriyor. Kombi bakımı konusunda adını duyuran ve https://kalem.io/kombi-bakimi sitesinde hizmet veren firma kombi tamiri ve kombilerin yıllık bakımlarını yapıyor.
Tüm kombi hizmetlerinde garanti verdiğini bildiren firmanın fiyatlandırmalarına bakıldığında piyasa koşullarının altında ücretlendirme yaptığı görülüyor.
Randevu ve Ücret Öğrenme
Firmanın bir ilki gerçekleştirdiği özel durum ise site üzerinden vereceğiniz bilgilerle ücret hakkında bilgi alıyor olabilmeniz. Siteye giriş yaptığınızda bakım yaptıracağınız kombi sayısını ve kombinizin ya da kombilerinizin markasını girmeniz isteniyor.
Bakım yaptırmak istediğiniz tarihi, bulunduğunuz il ve ilçeyi belirtmeniz ve detaylar hakkında bilgi yazmanızın ardından kaydınız oluşturuluyor. Firma hesaplamaları yapmasının ardından ücretle ilgili size ulaşım sağlıyor. Firma kombilerin içlerinin temizliği, gaz ayarları, filtre temizlikleri, parçaların kontrolü gibi alanlarda hizmet veriyor.

Yorumlar