Hızlı ve Garantili Servis Hizmeti


Müşterilerine kalabalık ofis ekibinin yanı sıra saha elemanları ile de hizmet veren firma servis hizmetlerini garantili şekilde yapıyor. İzmir televizyon servisi hizmeti vermede yetkili olan firmanın saha elemanlarının /olması servis hizmetlerinin daha hızlı verilmesini sağlıyor. Müşterileri ile web adresi üzerinden talep alan firma taleplere anlık olarak cevap verip mesai saatleri içerisinde de servis hizmetini tamamlıyor.
Servis Talebi Oluşturma
Türkiye'nin en büyük 3. şehri olan İzmir LG servisi olan firmanın kolay kullanıma sahip olan web sitesi bulunuyor. Buraya giriş yapıp iletişim sekmesine tıklayan müşteriler talep formuna ulaşıyorlar. Bu formda istenilen bilgileri eksiksiz yazan müşterilere anlık olarak dönüş yapılıyor.
Servis Hizmeti Ücreti
Müşterilerinden gelen talep sonrası adrese ulaşan firma personelleri öncelikle ürünün garanti belgesini inceliyorlar. Garanti kapsamındaki ürünlerden ücret alınmayan firma garanti dışı servis hizmetlerinden de düşük ücretler alıyor. Firmada ürünün servis hizmeti sırasında parça değişimi gerektiği durumlarda ise alınan ücrete parça tutarı da ekleniyor. Firmadan Buca televizyon tamiri talep etmeden önce fiyatlar hakkında bilgiler ise müşterilere sitenin canlı destek biriminden veriliyor.

Yorumlar