Klima ve Beyaz Eşya Teknik Servis


Ev ve işyeri dekorasyonlarında olmazsa olmaz eşyalar arasında klima, kombi, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, buzdolabı kesinlikle yer alır. Ancak bu tür eşya grubunda herhangi bir sebeple problemler yaşanabilir. beyazesyaklimaservis.com sitesi ortaya çıkan bu sorunları gidermek için hizmet veren bir sitedir. Kombi servisi kategorisinde aktif çalışmalar yapan site; bakım, onarım ve arıza gidererek dikkat çekiyor.
Online Servis
Uzun yıllara dayalı deneyimli geçmişiyle hizmet veren siteden; online olarak hizmet almak mümkün oluyor. 7 gün 24 saat erişim yapılan site; general electric servisi olarak İstanbul ve bölge genelinde hızlı bir şekilde hizmet veriyor. Beyaz eşya, klima ve kombi arızalarında kalıcı sistemle sorunu gideren firma; bu hizmetleriyle ilk sırada yer alıyor.
Yedek Parçada Garanti
Oluşabilecek beyaz eşya, klima ve kombi gibi düzeneklerin arıza uyarısı vermesi durumunda; kullanmış olduğu yedek parça malzemelerinde garanti ve kaliteye önem veriyor. Bosch servisi konusunda bilgili ekibiyle en uygun çözümleri sunuyor. Müşterileri; beyaz eşya, klima ve kombi sorunlarında kesinlikle firmayı tercih ediyor.

Yorumlar