Televizyon Servisinde Kalitenin Adı


Hayatınızın vazgeçilmez araçlarından biri olan televizyonların arızalanmaları durumunda İzmir teknik servisi olarak hizmet veriyorlar. İşlerini televizyon servisinde kalitenin adı sloganıyla yürütüyorlar.
Televizyon Servisi Çağrı Merkezi
Firma günün her saatinde servise ulaşım imkanını müşterilerine sağlayarak onların mağduriyetlerinin önüne geçiyor. Bunun için oluşturulmuş çağrı merkezleri bulunuyor. Kişilerin 7 gün 24 saat arayıp yardım talep edebildiği çağrı merkezi sayesinde firma adına çalışan ekipler anında verilen adrese gidip televizyon arızalarına çözüm üretiyorlar. Buca televizyon servisi olarak tüm hizmetleri garantili olarak yapıyorlar.
Garanti kapsamında yapılan hizmetler aynı sorunun tekrar yaşanması durumunda müşterilere ücretsiz hizmet almaların sağlıyor. Ayrıca tüm televizyon arızalarına karşı onarım garantisini de veriyorlar. Çözüm bulamadıkları televizyon arızası bulunmuyor.
Orijinal Parça Garantisi
Gaziemir televizyon tamiri servisi olarak çağrıldıkları adreslerde televizyonların arızalarını bulmak inceleme yapıyorlar. Televizyonda meydana gelen arıza için parça değişimi söz konusu olursa orijinal parça takarak televizyonların ilk günkü kadar sağlam çalışmasını sağlıyorlar. Firma sadece Gaziemir’de değil tüm İzmir’de televizyon tamiri hizmeti vermek için donanımlı elemanları ile 7 gön 24 saat çalışmalar yürütüyor. Televizyon arızası yaşadığınızda çağrı merkezini aramanız yeterli oluyor. En kısa zamanda adresinize gelip sorununuza çözüm buluyorlar.

Yorumlar