Knight Npoint Yükleme Bonusları


Online oyun için gerekli olan pus ürünleri için satım alım bayileri Logoswar sitesinde yer alıyor. Yurt içi ve yurt dışından bağlanan oyuncularının ödeme şekillerine göre tercih edebilecekleri yöntemler geliştirmişlerdir. Ko cuce paylaşım alanında günlük ve haftalık indirimlere giren pus ürünlerini sunuyorlar.
Nakit Yükleme ve Karşılığında Gelen Bonus Npoint
Knight online pvp server karşılaşmaları öncesi bazı oyuncular gücünü arttırmak için pus almak isteyebilirler. Ekonomik ve avantajlı olan paketi seçerek alımı gerçekleştirirler. Bunun için farklı sitelere göz atmaya gerek kalmadan Logoswar’a kayıtlı bayileri inceleyebilirsiniz. Site, yükleme kısmına eklemiş olduğu bayi ve sunduğu bonusları oyuncularına yayınlıyor.
Server Sunucuları ve Oylamaları
Logoswar sitesi üzerinde her geçen gün artan üye kapasitesi ile yeni server açılışlarına yer veriliyor. Yeni server, yeni oyuncular anlamına geliyor. Knight Online pvp server karşılaşmaları genel olarak site üzerinden yeni server ile bir önceki server karşılaştırması şeklinde yapılıyor. Mağlubiyet ve galibiyet sonucunda oyuncuların birbirine oylama yapabilecekleri kısımlarını sadece Logoswar sunucusu sağlıyor.

Yorumlar