Ayak Bakım ve Sağlığı


 Podoloji alanında oldukça başarılı olan ayak sağlığı merkezi bu konuda daha iyi hizmet vermek adına mesleki alanda farklı kongre ve sempozyum desteği ile gelişime devam ediyor. Özel bakım ve hizmetler ile ayak sağlığı bilimine hizmet veriyor.
 Tedaviler
 Tedavi alanları oldukça geniş ve ayak sağlığı konusunda oldukça başarılı bir merkez. Tedavi olarak; nasır tedavisi, medikal ayak bakımı, çatlak topuk tedavisi, lazerle tırnak mantarı, tırnak deforme tedavisi ve deri deformasyon tedavisi, tırnak mantarı ve tırnak batması alanında hizmet veriyor.
 Özel Bakımlar
 Özel ayak sağlığı bakımı olarak hizmet veren merkezde; sporcu ayak bakımı, hamilelikte ayak bakımı, diyabetik ayak bakımı, evde ayak bakımı, dansçı ayak bakımı, çocuk ayak bakımı, ileri yaş ayak bakımı ve obezite ayak bakımı ile ilgili hizmet veriyor. Ayak sağlığı bakımı tüm vücudu etkileyen önemli bir bakımdır. Ayak sağlığı bilimi olarak bu alanda başarılı nadir merkezlerden biridir. Ayak sağlığı problemi olan kişilerin kendisini daha sağlıklı hissederek ve hayatı boyunca daha zinde tutacak kaliteli yaşam adına hizmet sunuyor.

Yorumlar