Halı Sektöründe Öncü


 Cami halısı satın alınırken dikkatli seçilmesi gereken bir üründür. Yıllarca kullanılabilecek ve kalitesinden emin olunan işletmelerle anlaşılmalıdır. Ebrar Halı yıllardır sektörün içerisinde olan, müşterileri tarafından beğenilen ve takdir edilen bir şirkettir. Cami halıları seçerken, neme, ısıya, baskıya dayanıklı olması göz önüne alınmalıdır. Şirket, dayanıklı ve kaliteli halı üretimiyle de tanınmaktadır.
 Akrilik Halılar
 Akrilik cami halıları ürünleri, pek çok kişi tarafından sadece yapay olduğu için tercih edilmemektedir. Yün halılara göre çok daha uyguna mal edilen akrilik halılar, Ebrar Halı sitesinden sipariş edilebilir. İşletme, müşterilerine halılar hakkında geniş bilgi vermekte ve hangi durumlarda hangi malzemenin kullanılması gerektiğini bildirmektedir. Yapay olmasına rağmen, yün halıdan çok daha dayanıklı ve uzun ömürlüdür.
 Yün Halılar
 Yün cami halısı desenleri konusunda, akrilik halıda olduğu kadar çeşitlilik mevcuttur. Ürünlerin üretimi hızla gerçekleştirilmekte, kaliteli iplikler kullanılmaktadır. Renkli ve desenli ürünler için turkuaz, krem, koyu yeşil ve bordo renklerden tercihler yapabilirsiniz. Dilerseniz tümü desenli, dilerseniz sadece kenarlarında desenler olan halıları tercih edebilirsiniz.

Yorumlar