Logoswar Her Zaman Sizinle


  Knight Online Pvp Server oyunun yer aldığı bu platformda oyunculara her zaman destek veriyor. Herkese eşit ve herkes oyundan zevk almak amacıyla burada bulunuyor. Oyunun heyecanı içinde kaybolunuyor. Buranın kendisini kanıtladığını söylesek yanlış olmaz. Zira uzun yıllardır bir çok oyuncuyu bünyesinde barındırıyorlar. Logoswar oyunu sürekli aktif olarak oynanacağının altını çiziyorlar. Diğer oyunlar gibi bir dönem kapatıp bir dönem açılmayacağını belirttiler.
 Ko Cuce Server Tanıtımı
 En iyi serverlardan biri olan Ko Cuce, uzun süredir hizmetlerine devam ediyor. Buna rağmen tanıtımlarına hiç ara vermiyor. Logoswar.com’un bir parçası olan Ko Cuce forumu, her geçen gün daha da çok büyüyor. Knight Online oyunun oynanışını çok daha rahat bir şekilde öğreniyorsunuz
 Knight Online Server
 Kaliteli ve saygın bir site olarak yıllardır ceza almadan açık kalan Knight online pvp server, bu çizgisini bozmayacak gibi duruyor. Knight online geliştirme çalışmaları sürekli devam ediyor. Knight online bir parçası olarak kendini geliştirmeye devam ediyor. 18 yılda büyük bir kitleye ulaşmayı başardı.


Yorumlar