Mobil Uygulamaları Crm Sistemi İle Yayınlamak!

Mobil uygulamalar kurumsal ve özel iş yerleri için hazırlanabilir. Site kişiye özel olarak hazırladığı uygulamalara da yer veriyor. Örneğin; kendi işlerinizi yaptığınız bir sektör olabilir. Bunun için size özel hazırlamış oldukları mobil uygulama hizmetleri de yer alıyor.
Uygulama Mağazalarında Reklamınızı Yayınlamak İster Misiniz?
İş yeriniz varsa ve ürünlerinizin reklamını mobil uygulamalar üzerinden yapmak istiyorsanız; site aradığınız tüm hizmetleri sizlere sunuyor. Örneğin; iş yerinizde müşterilerinize randevu üzerinden hizmet veriyorsanız sitenin geliştirmiş olduğu randevu uygulaması vardır. Bu uygulamanın tasarımı, modülü, içeriği ve bulut sistemine göre ayarlanması site tarafından yapılıyor. Size kalan tek işlem ise mobil uygulama sahibi olarak; iş yerinizi ve ürünlerinizin tanıtımını yapmak!
Özel ve Kurumsal İş Yerleri İçin Mobil Uygulama Geliştiricisi
Kendinize ait olan iş yerinizin web sitesi olabilir. Peki, mobil uygulamasının da olmasını istemez misiniz? Örneğin; kuaför randevu uygulaması ile yoğun müşteriye sahip iş yerlerini düşünerek firma kolaylıklar sağlamak istemiştir. İş yeri yoğunluğu arasında randevu vermeden müşterilerinizi mobil uygulamanıza yönlendirebilirsiniz.

Yorumlar