Long Bob Saç Kesimi


  Günün modasına ve tarzına uygun modeller arasında olan long bob kesimi, bob modelleri arasında saçlarına kıyamayan kadınlar için oldukça uygun. Hem en yeni saç modeline sahip olabilir hem de saçlarınızı dilerseniz kısa sürede uzatabilirsiniz. Long bob modeli frisuren 2020 mittellang sayfasında kullanılan görseller gibi orta uzunlukta ve omuz hizasındadır. Ön kısmı yana ayırarak ve doğal dalgalar yaparak saçlarınızı bob kesimin amacına uygun haline getirebilirsiniz.
 Dip Gölgeleme
  Daha fresh bir görünüm isteyenlere uygun bir model olan dip gölgeleme işlemi, griye yakın saç tonlarında oldukça uygundur. 2020 yılı platin gri saçlar hem oldukça modern, sade, şık ve kaliteli görünüyor hem de dip gölgelemedeki aydınlık görünüme sizi hemen kavuşturuyor. Dip gölgeleme renklerine göre frisuren mittellanges haar ya da tüm saç uzunluklarına göre öneri ve tonlara bu siteden bakabilirsiniz.
  Perçem Modası
  Saçınız hangi uzunlukta olursa olsun özellikle schulterlange haare saçlarda tercih edebileceğiniz modeller arasında küçük perçemler, sizin için çok doğru bir seçim olacaktır.

Yorumlar