Mükemmel İşçilik ve Kaliteli Ürün


  Mor Pleks firması, 2005 yılından bu güne kadar kesintisiz olarak yürüttüğü özenli çalışmaları ile Pleksiglas İşleme Sektörü içerisinde yer alan en güvenilir firmalardan biri olarak dikkat çekiyor. Pleksi ürünlerin tasarım, imalat ve satış işlemlerini yürüten firma, sunduğu tüm aşama hizmetlerinde kalite odaklı düşünüyor ve müşteri memnuniyeti amaçlı çalışıyor. Şeffaf çalışma politikası ve uygun fiyat ilkeleri kapsamında firmadan birinci sınıf pleksi ürünleri gönül rahatlığıyla edinebilirsiniz.
  Sunulan Hizmetler
  Firma pleksi üretimi alanında geçerli bulunan tüm teknolojik imkan ve yenilikleri kullanma kapasitesi ile de fark oluşturuyor. Bu nitelikli çalışması ile Mor Pleks, Kozmetik standları, ürün teşhir standları, aydınlatma, pleksi fanus, tabela sistemleri, isimlikler, broşürlükler, led sistemleri, Cnc router, lazer kesim işlemleri, pleksiglas şekillendirme tarzı hizmetlerin tümünü birden verebiliyor.
 Tasarımdan üretime, satış işlemlerinden teslimata kadar her alanda özenli çalışmasını görebileceğiniz firmaya, online satış mağazası olan morpleksi.com üzerinden ulaşarak, yapılan çalışmaları ve sunulan ürünleri görebilir, beğendiğiniz ürünler konusunda güvenli sistem üzerinden siparişlerinizi iletebilirsiniz.

Yorumlar