Özel Ders Hizmeti


 Okulda ve dershanelerde harcadığınızdan geriye az bir zaman kalıyor. Bu zamanı da ders çalışma planı yapmaya uğraşarak geçiriyorsunuz. Tüm bunların yanında kendinize ayıracağınız zaman da oldukça azalmış oluyor. Derssaati.com olarak size sunduğumuz hizmet sayesinde çalışmalarınızı daha planlı ve kontrollü bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Sitemizden yalnızca öğrenci olarak değil aynı zamanda öğretmek olarak da faydalanabilirsiniz.
 Hizmetlerimiz
 Sitemizden faydalanabileceğiniz hizmetlerimiz öğrenci ve öğretmen olma durumunuza göre farklılık gösteriyor. Eğer öğrenci iseniz sitemizdeki ücretsiz test çözme hizmetinden faydalanabilirsiniz. 5. sınıf test çöz hizmetimizden faydalanmak isterseniz okul müfredatı ile uyumlu, okul sınavları ve meb sınavlarına hazırlanabileceğiniz test uygulamalarımız mevcut. 6. sınıf test çöz hizmetimiz ve 7. sınıf test çöz hizmetimiz de aynı şekilde okul müfredatı ve meb ile uyumlu testler içeriyor.
 Sitemizden yalnızca öğrenci olarak değil bir öğretmek olarak da faydalanabilirsiniz. Bunun için sitede bulunan mevcut testleri inceleyip kendi testlerinizi oluşturabilir ve oluşturduğunuz testleri 5 dakika gibi kısa bir zamanda çıkarabilirsiniz. Okulda yapacağınız sınavlarda kullanabileceğiniz test sorularını sitemizde ücretsiz olarak hazırlayabilirsiniz.

Yorumlar