Pratik Mail, Pratik Hayat


 Günümüzde aslına baktığımızda mail kullanma ve gönderme için oldukça pratik sistemler var. Ancak tamamen özel olarak kurulan Pratik Mail firması, maillerinizi dijital ortamda gönderimini sağlayarak, belli zaman dilimi içinde de maili siliyor. Dolayısıyla geçici olarak yani kendisini yok eden bir mail gönderme imkanı sunuyor!
 Dilediğiniz Maili Gönderin!
 Bunun günümüzde 10minutemail , atılabilir e- posta, sahteposta ve çöp kutusu gibi adları da bulunmaktadır. Birçok web site ve blog sayfalarında içerik görüntülenebilmesini veya yorum atabilmesi için siteler, kullanıcılardan kayıt talebinde bulunmaktadır. Ancak Pratik Mail firması sizleri bu kayıt işlerinden kurtararak, istemediğiniz postalardan kaçma imkanı sunuyor. Kısacası geçici mail şeklinde ifade edebiliriz. Dolayısıyla güven veren bu hizmet ile insanlar birçok işini bu firma aracılığıyla hallediyor.
  Neden Kullanmalıyım?
 Bunun aslında çok basit bir cevabı bulunuyor. Şöyle ki, normal bir mail almak için öncelik olarak kayıt olmanız ve tabi kişisel bilgilerinizi vermeniz gerekir. Bunun için Pratik Mail firması, geçici bir e- posta ile bunu yapmamanızı sağlıyor. Yani tek kullanımlık bir e- posta hizmeti ile sizlere sorunsuz bir hizmet sunuyor.

Yorumlar