Araç Kaplama


  Araç kullanmayı seven pek çok kişi vardır. Araçları için her zaman en iyiyi ve kaliteli malzemeyi tercih ederler. Araç kaplama da kullanılan malzemelerden biri olur. Folyo kullanarak yapılan araç kaplama ile dalgalanmalar ortadan kalkar ve yüzey üzerindeki çizikler gözükmez.
 Cam Filmi
 Araca yaptırılacak cam filmi , aracı süren kişinin görme açısını daha iyi hale getirir. Bu malzeme ile parlak ışık engellenir ve güvenli bir sürüş ortamı ortaya çıkar. Bu malzeme sürücüyü güneşin zararlı ışınlarından koruması haricinde araç içindeki döşemeleri de korur ve döşemelerin renginin solmamasını sağlar. Bu film arabaya konularak yansıma önleniyor ve bu özellik ile araç içinde olan tüm ekran ve göstergeler rahat bir şekilde görünür hale gelir.
  Pedalbox Nedir?
  Teknolojiye bağlı olarak tüm sektörler gelişiyor ve yeni malzemeler ortaya çıkıyor. Otomotiv sektöründe de tüm bu gelişmeler takip ediliyor. Gaz pedalı ile tepki süresi ile alakalı durumda da gaz pedalı ile cihaz beyni arasına takılabilen bir dijital bir cihaz olan pedalbox uygulaması da veriliyor.

Yorumlar

  1. İstanbul Aynalı Oto Cam Filmi, Araç Kaplama, Araç Giydirme Gibi Bir Çok Hizmet Veriyoruz. Solar Films Olarak Yerimiz İstanbul Esenyurt'tadır. İthal Ürün Uygun Fiyat Politikası.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder