Profesyonel E- Ticaret Yazılımı


  Alışveriş büyük ölçüde dijital ortamda yapılmaya başlanmıştır. Bu konuda hizmet sunan sitelere, e-ticaret siteleri denmektedir. Zaman içinde ülkemizde de bu konuda hizmet sunan birçok site ortaya çıkmıştır. Kaliteli ürünün yanı sıra sitelerin tasarım kalitesi de tüketicinin tercihleri üzerinde etkili olmaktadır.
 Yerel mağazacılığın aksine online platformlarda, küçük işletmelerin daha fazla kitleye ulaşabilme imkanları vardır. Kula Soft, en kaliteli alışveriş sitelerini tasarlayarak, müşterilerinin daha geniş bir kitleye ulaşabilmesini sağlıyor.
 E- Ticaret Paketleri
 Firma, farklı beklentilere farklı çözümler sunmaktadır.
 Bussiness E-Ticaret Paketi
 Pro Bussiness E-Ticaret Paketi
 Ultimate E-Ticaret
 Görüldüğü gibi, müşteriler kendilerine en uygun e-ticaret paketi için firmayla temasa geçebiliyorlar. Farklı ticaret paketleri farklı özelliklere sahiptir. Fiyatları da farklılık gösterir. 2200 TL ile 12 000 TL arasında değişiklik göstermektedir.
  E- Ticaret Yazılım Çözümleri
 Firma, alanında uzman ve deneyimli personellerle faaliyet gösteriyor. Bu sayede, firma tasarım konusunda müşterilerine en iyi çözümleri sunduğu gibi, e-ticaret yazılımı konusunda da gelişmiş çözümler sunuyor. Böylelikle, müşteriler tam anlamıyla özel bir siteye sahip olabiliyorlar.

Yorumlar