Aydınlatma Ürünleri Lideri


Ex proof sahip olduğu geniş ürün yelpazesi ve kaliteli ürünleri ile tüm kesimlere hitap ediyorlar. Firma bünyesinde bulunan aydınlatma ürünleri, sensörler, terminal kutuları, projektörler ve diğer ürünler ile sektörde oldukça iddialı konumdalar.
Malzeme Temini
Üretici kimliği ile sektörün ihtiyacı olan aydınlatma ve diğer ürünlerin temininde çözüm merkezi görevi görüyorlar. Geniş ürün yelpazesi sayesinde birçok ürünün teminini kolayca sağlayarak piyasaya yardımcı oluyorlar. Ex-proof malzeme üreticisi sektörde çözüm merkezi olarak görev yapıyorlar.
Aydınlatma
Exproof aydınlatma ürünleri yüksek teknoloji ve kalitesi ile rakip firmalar tarafından dikkatleri üzerine çekiyor. Bünyelerinde birçok çeşit ve ebatta projektör türleri bulunduruyorlar. Ev, ofis, geniş alanlar, iş yerleri ve açık alanlar için özel tasarlanmış projektörler ile ihtiyaca hitap ediyorlar.
Projektörler kartlı ve kartsız türlerde olup fiyat konusunda her kesime hitap edecek şekilde hizmet sunuyorlar. Tüp lambalar, sinyal lambaları, ev serisi glob lamba çeşitleri de firmanın hizmet verdiği ürün grupları arasında yer alıyorlar. Firma bütün ürünlerinde garanti vererek müşterilerinin ürünlerini gönül rahatlığıyla almalarına güven vermiş oluyor.

Yorumlar