Mükemmel Teknik Servis Hizmetleri


  Chiller teknik servis hizmetleri noktasında kaliteli çalışma sistemi ile dikkat çeken firma, su soğutmalı ve hava soğutmalı ürün grupları ile iklimlendirme,ısıtma ve soğutma sistemleri için kesintisiz servis hizmetlerini sunuyor. Chiller servisi olarak her marka ve modelde chiller bakım ve onarımını firma yerine getiriyor.
  Aralıksız Hizmet
  Yirmi yıllık tecrübeye sahip olan Chiller Teknik Servisi Türkiye'nin her noktasına aralıksız hizmet sunma kapasitesine sahip bulunuyor. 7 gün 24 saat esasına dayalı olarak çalışan firma, konularında eğitimli ve uzman teknik personeli ile profesyonel anlayışla hizmet veriyor.
 Endüstriyel Chiller ürünlerinin gerekli olan periyodik bakımları yanında chiller tamir hizmetlerini de veren firma, mutlak müşteri memnuniyetine odaklı olarak çalışıyor.
  Kaliteli ve Hızlı Teknik Servis
  Kaliteli teknik servis işlemleri kapsamında hızlı ve sınırsız hizmet ilkesi ile hareket eden firma, tüm çalışma bölgelerinde Chiller soğutma ve ısıtma sistemlerinin gerekli tamirleri yanında chiller periyodik bakım işlemlerini de özenle yerine getiriyor.
 Endüstriyel üretim için kullanımı yapılan Chiller arızalarına bağlı üretim kayıplarına karşı firmanın sunduğu hızlı servis işlemleri ile çözüm bulabiliyorsunuz.

Yorumlar