Reyting Sonuçları


 Hemen hemen herkes günün bir bölümünü televizyon izleyerek geçirir. Televizyonda yayınlanan programların izlenme oranları kişiden kişiye göre değişir. Bazı kişiler dizileri takip ederken bazı kişiler haberleri takip eder. Merakla izlenen programların oyuncuları, yönetmenleri, izlenme oranları ister istemez herkesin dikkatini çekmiştir. Tüm bu soruların cevabını siteyi ziyaret ederek bulabilirsiniz. Reyting oranları daha çok kanal çalışanlarını ilgilendirse de programı takip eden izleyicilerin de merak konusu olmuştur. Site reyting sonuçları, dizi analizleri, gösterimde olan oyunları sizlerle paylaşır. Ayrıca severek takip ettiğiniz programların kısa özetlerini, oyuncuları hakkındaki bilgileri de siteden rahatlıkla bularak öğrenme fırsatı elde edebilirsiniz.
 Kültür Sanat
 Kültür sanat etkinlikleri hem televizyon programlarında hemde canlı olarak verilir. Aylardır beklediğiniz izlemek istediğiniz tiyatro, sinema gibi gösterimde olan oyunları siteden öğrenebilirsiniz. Kültür sanat etkinlikleri hemen hemen her gün olmasa da haftada bir kaç gün veya ayda bir kaç kez olacak şekilde düzenli olarak yapılmaktadır. Kültür sanat etkinliklerine düzenli olarak takip edeceğiniz bir programınız yok ise işiniz biraz zorlaşabilir. Böyle durumlarda siteye girerek rahatlıkla aradığınız bilgiyi bulabilirsiniz.
 Dizi Magazin
 Dizi ve magazin programları her ne kadar bilgi içeren programlar olmasada izlenme oranları yüksek olan programlardır. Kuzey yıldızı ilk aşk gibi reyting oranları yüksek olan dizileri rahatlıkla siteden takip edebilirsiniz. Her firma reyting oranlarını güncel ve doğru olarak vermez. Güvenilir kaynaklardan televizyon programlarının izlenme oranlarını öğrenmek istiyorsanız siteyi takip etmeniz yeterli olacaktır. Televizyon izlemeye zamanı olmayan kişilerde siteden faydalanabilir. Takip ettikleri programların analizlerini kısa özetler şeklinde siteden okuyabilirler. Bu fikir hem zamandan tasarruf sağlar hemde ilgiyle izlenen dizinin bölümleri kaçırılmamış olur. Kısa özetler halinde o hafta neler olup bitti öğrenmek bu kadar kolaydır.


Yorumlar