Elektronik Sigarada Öncü Olan Site


 

 Sitede uygun fiyata elektronik sigara bulunduruyorlar. Elektronik sigara likit çeşitlerini müşterilerine uygun fiyata sunuyorlar. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak sorularını 7/24 online destek ile cevaplıyorlar.

 Neden Fiyatlar Bu Kadar Uygun?

 Elektronik sigara ve elektronik sigara çeşitlerini kendileri ithal ettikleri için uygun fiyata satıyorlar. Kendileri ürünleri ithal ettikleri için güven içinde satışa sunuyorlar. Yüzde yüz orjinal ürünler satıyorlar, sattıkları ürünlerin barkod numaraları orjinal olduğunu doğruluyor.

 Ürünü İade Hakkı Var mı?

 Eğer ürünler bozuk çıkarsa yada memnun kalınmazsa iade etme şansı veriyorlar. 15 gün içinde iade edilen ürünü iade alarak sizlere kolaylık sunuyorlar. Müşteri memnuniyetini bu konuda da ön plana çıkarıyorlar. Çünkü elektronik sigara ve likit satan hiç bir site yasal satışı olmayan bu ürünler için garanti vermezken, bu site 15 içinde iade kolaylığı sağlayarak yine bir üstünlük bayrağıyla dolaşıyor.

 Sitenin Müşterilere Sunduğu Diğer İmkanlar

 Ödeme şekilleri olsun, kargo olsun alışveriş için gerekli her konuda müşterilerinin arz ve taleplerini ön planda tutuyorlar. Teknik destek hizmeti sunuyorlar. Site aynı zamanda belirli günlerde müşterilerine hediye kuponu gönderiyor. Aynı zamanda alınan cihazın fotoğrafını paylaşan müşterilerine de hediye kuponu gönderiyor. Her kullanıcıya özgün elektronik sigara ve elektronik sigara likit çeşidi bulundurduklarını söylüyorlar. 2016 yılından beri durmadan büyüyorlar. Müşterilerine doğru ve kaliteli hizmet sunuyorlar. Hizmetleri güvenilir olduğu için durmadan büyüyorlar. Ekip kadroları satıştaki ürüne tamamen tanış insanlar, kadrosundan seçiyorlar. Ekip kadrosunun bilgili olması sayesinde müşteri memnuniyeti ve güvenini sürekli kazanıyorlar.

 Diğer Sitelerden Farkı

 Sitesinin diğer sitelerden farkı müşteri memnuniyetini ön planda tutmasından kaynaklanıyor. Site ana sayfasında ürün yerine müşterilerine bilgilendirme butonları koyuyorlar. Canlı destek, watsapp destek, teknik destek gibi müşterilerinin bir tıkta ulaşabileceği hizmetler sunuyorlar. Hatta ürünlerini alıp kullananlar için şikayet ve memnuniyet sayfası yer alıyor. Kolay kolay hiç bir satış sitesi şikayet sayfasını ana sayma yapmaz. Hatta havale ve eft ödemelerinde yüzde beşlik bir indirim sağlıyorlar. Buda hiçbir sitenin başaramadığı, şeyleri başardıklarını gösteren kanıttır.

Yorumlar